Bedste frisør i Kolding

Er du også i tvivl om, hvad der er bedst for dit hår, så kan professional shampoo anbefalet af frisører være lige noget for dig. Frisører i Kolding anbefaler shampoo fra Vivasan. Produkterne fra Vivasan er en sammensætning af vitaminer, mineraler og proteiner, der giver de bedste resultater og bekæmper hårtab ved hjælp af naturlige næringsstoffer. Produkterne kan stimulere din hårvækst og bevare tykkelsen af dit hår.

Vivasan

Hos Vivasan har de selv haft erfaring med tyndt hår og hårtab generelt. Grundet denne erfaring, valgte de at udvikle deres eget veganske produkt, så de kunne hjælpe andre med samme problem. Vivasan fandt formlen, så du nu også kan bevare dit hår og tykkelsen af det. 

Det er meget normalt at tabe håret, med det er dog forskelligt fra individ til individ, hvor meget hår vi taber. Der er en generel antagelse om, at vi taber omkring 50-100 hår om dagen. Dette er ikke unormalt, da den gennemsnitlige person generelt har mellem 100.000 til 150.000 hår på hovedet. Det kan dog føles som om, at man taber mange flere, men bare rolig, det er meget normalt. Er du dog generet af dette, kan produkterne fra Vivasan være med til at hjælpe dig, med lige præcis dette. 

Produkterne fra Vivasan hjælper mod hårtab samt hårtæthed. En klinisk undersøgelse viser at formularen, de opfandt, reducerer op til 89 % af hårtab efter 150 dage, hårtætheden stiger med 52 % efter 150 dage, og formularen forbedre hårforankring samt generel forstærkning af dit hår.

Frisører i Kolding anbefaler shampoo fra Vivasan

Som nævnt er hårtab og tyndt hår et generelt problem for flere af os. Når vi opdager dette problem, benytter vi os ofte af, hvad andre har gjort, bruger Google eller forhører os ad hos frisøren. Der findes mange produkter derude, der hjælper mod netop dette problem, det er  dermed ikke umuligt at finde et produkt eller en metode, der lige præcis kan hjælpe dig.

Frisører i Kolding anbefaler produkterne fra Vivasan. Det er dog ikke shampooen eller balsammen, der giver effekten mod hårtab og tyndt hår, men serummen. For at serummen virker effektivt, skal du bruge produktet i 150 dage og først derefter, kan du se resultater. Vær dermed tålmodig med produktet og produkter generelt, da det tager tid, før din krop, og i dette tilfælde dit hår, vænner sig til produktet.

Udover serummet hjælper mod dit tab af hår samt tykkelsen af det, kan det også anbefales at gøre brug af andre metoder. Det er ikke altid at produkterne, ligegyldigt hvor gode de er, alene kan hjælpe med problemet. Udover hårprodukter, findes der 10 fødevarer, som kan give dig sundere hår. Dette gælder fødevarerne: vildlaks, mørkegrønne grøntsager, nødder, kød, blåbær, æg, bønner og linser, yogurt, østers og avocado. Dette betyder ikke, at det er det eneste, du skal leve af for at få sundt hår. Ligesom med hårprodukterne, kan fødevarerne være med til at hjælpe på dit hårtab samt øge tykkelsen af det.