Få det bedre med din krop og hverdag – læs her

Udseendet er utroligt vigtigt. Vi mennesker er visuelle personer og derfor betyder den måde vi klæder os på og de design, der eksisterer i verdenen omkring os, rigtig meget. Hvis du omgiver dig med bløde og varme design, så påvirker det det humør og dermed også den måde du interagerer med verdenen. 

Men vi skal nu heller ikke helt glemme det indre. Det er mindst lige så vigtigt, at du har det godt indeni og selvom gode design kan være en hjælp til et roligt indre, så skader det jo ikke at gøre en indsats på andre fronter også.

Der er mange måder, hvorpå du kan være god ved dig selv og føle dig veltilpas indeni. Her giver vi dig nogle få tips med på vejen.

Mange forskellige muligheder

Der er utroligt mange små handlinger du kan tage i din hverdag, som påvirker dit humør og velfærd på en positiv måde. Hvilken handling du vælger kommer selvfølgelig meget an på dit eget behov og din personlighed. 

Nogle mennesker nyder for eksempel en dejlig løbetur ude i den friske luft, imens andre foretrækker at hygge sig foran tv’et med en kop varm te. Helt andre bruger sex legetøj til at hjælpe dem med at slappe af og komme af med de frustrationer, der har hobet sig op i løbet af dagen.

Hvilken metode der virker bedst for dig må du selv ud og opdage. Hvis du er helt på bar bund, så kan du jo eventuelt prøve dig lidt frem med forskellige ting. 

Prøv engang også lige at udfordre dig selv og se, om noget du finder dybt uinteressant alligevel ikke lige kunne være noget for dig. Har du for eksempel opdigtet en historie om, at du ikke er et morgenmenneske og hader at stå tidligt op? 

Prøv en dag at sætte din alarm lidt tidligere end du plejer og brug den ekstra tid du har fået på at lave noget som virkelig interesserer dig. Måske ender du med at hade det og så kan du jo bare sove længere dagen efter. Men måske ender du faktisk med at elske det og det kunne blive til en ny sund vane.

Godt selskab

Det er efterhånden ikke nogen stor hemmelighed, at vi ligner de mennesker som vi omgiver os med. Du har med garanti selv følt hvordan det er, når du er i rigtig godt humør og så har en samtale med en ven, som sidder og brokker sig over et eller andet der er sket på arbejdet. Vores humør ændrer sig lynhurtigt og pludselig sidder vi også og brokker løs eller bliver oprigtigt vred på vores vens vegne.

Selvfølgelig skal der være plads til de lidt svære følelser i vores hverdag også. Men hvis du går og omgiver dig med nogle mennesker som hele tiden brokker sig og altid synes negativ, så kommer det hurtigt til at gå ud over dit eget humør på længere sigt.