Hvilke aktiviteter er der på DWK?

Hvert år afholdes der mange interessante aktiviteter og begivenheder i forbindelse med Design Week Kolding. Her er sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter med fokus på udvikling og design for både borgere, businessfolk, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

På Markedspladsen har du mulighed for at høre masser af interessante foredrag og oplæg, idet flere anerkendte chefdesignere hvert år inviteres til at holde foredrag for de mange besøgende og deltagende. Derudover afholdes der sjove workshops, og du har endda mulighed for at designe dit helt eget tøj. Her vil der ligeledes blive afholdt modeshows med fokus på nutidens designtendenser.

Hvert år er der en udstilling med bidrag fra lokale foreninger og privatpersoner. Alt på denne udstilling er skabt af borgere med en passion og et brændende hjerte for design og kvalitet. Kom og se udstillingen for at få ny inspiration og indblik i, hvorledes man kan skabe design.

Der afholdes altid awardshows i løbet af Design Week Kolding. Her kåres de bedste lokale designere, og i den forbindelse uddeles den såkaldte DeSIGNE pris. Alt fra virksomheder og privatpersoner til politikere og sponsorer deltager i awardshowet og den efterfølgende fest.

Ydermere afholdes der design camps, hvor deltagere har 24 timer til at designe produkter i samarbejde med succesfulde virksomheder. Det er en fantastisk måde til at udvikle kompetencer og få indblik i, hvorledes professionelle designere udvikler deres produkter.

Slutteligt vil vi kort nævne, at DWK giver uddannelsesinstitutionerne nogle af de bedste rammer for at udforske mulighederne for nyt design, der kan bruges på uddannelserne og til videnskab. Der afholdes masser af seminarer i løbet af ugen, hvor der er fokus på at dele viden om design, hvortil der bringes mange spændende temaer og problematikker på dagsordenen.

Lige gyldigt om du er borger med stor interesse inden for feltet, om du kommer i businessregi eller om du deltager gennem din uddannelse, så er der altså mange aktiviteter på DWK, der både giver mulighed for at skabe, opleve og udforske design ud fra helt nye perspektiver.