Skab opmærksomhed omkring dit design

Design er meget personligt for rigtig mange, men det er også noget, som kan imponere og berøre dem, der kigger på det. Hvis du er designer eller laver og designer ting, som du er stolt af, og som du synes, andre skal se, skal du sørge for at skabe opmærksomhed omkring det. Det er vigtigt for, at folk opdager, hvad du kan, og hvad dit design kan. Det er svært, hvis folk selv skal finde frem til det. Du bliver nødt til selv at lave lidt larm for det. 

Vær ærlig og tro mod dit design 

Når du skal skabe opmærksomhed omkring dit design, er nettet et vidunderligt sted. Her kan du fange lige præcis den målgruppe, du ønsker, og du kan endda også gøre det relativt nemt med sociale medier, annoncer eller en hjemmeside. Det er dog vigtigt, at du er tro mod dit design og dig selv, så du hverken snyder dig selv eller dine potentielle kunder. Det vil i de fleste tilfælde bliver gennemskuet, og det er ikke særlig smart for dit designs fremtid. Læs mere her om, hvordan en virksomhed arbejder for at slippe af med fusk på nettet, når der handles. De fleste mennesker sætter pris på ærlighed, og det gælder ikke blot i tætte, personlige relationer. Det gælder også, når vi handler med andre mennesker. Du skal derfor skabe en ærlig og ikke mindst troværdig opmærksomhed omkring dit smukke og unikke design. Så øger du chancen for, at dine kunder finder det interessant. 

Deltag på udstillinger og messer 

En anden måde, du kan skabe opmærksomhed omkring dit design på, er ved at udstille din kunst og deltage på diverse messer. Her kan dine mulige kunder se det, du laver, i virkeligheden. De kan rører ved det, og de kan stille dig spørgsmål, hvilket ofte kan være en god oplevelse forbundet med, hvis de skal købe noget af dit design eller kunst. Mange kan desuden godt lide at se det design kunst, de køber, i virkeligheden, da billeder på nettet nogle gange kan snyde med størrelse, former og farver. Ved at deltage på udstillinger og messer kan du også brede kendskabet ud til nogle, som måske ellers ikke ville købe dit design eller finde det. 

Vær ikke bange for at råbe højt 

Du er sikkert helt vildt stolt over dit design og dine evner til at lave det, du gør. Det er der på ingen måde noget i vejen med, og det skal du også vise til dine kunder eller interesserede. Du må gerne være selvsikker og selv sige, at det du laver er smukt og godt design. Hvis du selv tror på det, kan det kun smitte af på andre, og de vil helt sikkert også synes, at det, du laver, er smukt og godt arbejde. Du må derfor gerne råbe højt om dine evner og dit design, uanset om det er på nettet eller på messer og udstillinger. Du skal vise din målgruppe, hvad du kan, og at du selv tror på det.